Skriva artiklar om modellbygge

Skriva artiklar om modellbygge

Som jag tidigare har berättat, skriver jag om modellbygge på en hel del nyhets sajter både i England och i USA. Idag har jag varit ute på en sida och skrivit bland annat om C4-Open och om just den modell som jag håller på att bygga, för att sedan kunna delta i tävlingen. Tillsammans med tre av mina vänner ska jag åka till Malmö i slutet av oktober för att tävla med mitt diorama som jag snart är färdig med.

Modeller

Jag har byggt en modell som visar slaget vid Pearl Harbor, ett ganska stort jobb, speciellt med tanke på att allt är så smått för att kunna få plats med det. Jag har med japanska flygplan, dock inte alla som faktiskt attackerade, eftersom det var sammanlagt 353 stycken plan som i två omgångar anföll Pearl Harbor. Jag har även med amerikanska slagskepp, ett som är på väg att sjunka och två stycken som är skadade. Några av alla de amerikanska flygplan som förstördes, har jag också fått med. Dessutom är modellen fylld av olika figurer, soldater, sjukpersonal och andra som fanns där vid tillfället.

Det har varit ett stort arbete och jag har hållit på i nästan ett helt år, dock har jag haft andra modellbyggen vid sidan av, för att inte tröttna då dioramat är fruktansvärt pilligt. Det har varit intressant att kunna hämta kunskap för att bygga denna modell och jag har lärt mig en hel del. Jag hoppas att detta ska vara av intresse för de personer som läser denna nyhets sajt, jag har skrivit på om detta. Men eftersom det handlar om ett stort slag och om USA, kan jag tänka mig att det ska vara av intresse. Dessutom får de nu upp ögonen för C4-Open och det kan ju vara kul.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng