En presentation om mig och bloggen

En presentation om mig och bloggen

Jag heter Oscar och är 28 år. Jag är bosatt i Göteborg och jobbar som socionom, ett jobb jag trivs väldigt gott med. Denna blogg kommer att handla om mitt stora intresse, som jag lägger all min fritid på, nämligen modellbygge, något som är nedärvt från min farfar. När jag var yngre spenderade jag en hel del tid med min farfar, det gör jag än idag, det var han som fick upp mitt intresse för modellbygge.

Mitt engagemang i just modellbygge, har resulterat i att jag nu till och med, skriver om detta i olika nyhet sajter i England och USA. Det är verkligen jätteroligt. Jag har en flickvän som är väldigt förstående och låter mig hålla på med mina modellbyggen och skrivandet, det blir inte jättemycket tid över till henne tyvärr. Men hon har sitt eget stora intresse och håller på mycket med hästar och ridning.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng